oncontextmenu="return false"

SportBH


Här ska ni få höra, Jag gick in på Stadium o skulle köpa mig en bra sportbh och så är det medlemspris på den här från 299 till 199. Och sen så hade jag en rabatt på 50 spänn med. Så jag fick denna fina för bara 149 kr!! Riktigt bra tycker jag.

Jag o Cian var o shoppa lite annat också, och vi hitta lite loppisbord stående i gamla stan och där köpte vi en jättefin tavla och så blev det lite mer nödvändiga saker efter det som kollegieblock, men det e kul det med,m för jag ser fram emot att börja skolan.

Pizza alá O´Reilly/Anderbrink


Min och Cians hemmagjorda pizza. Det var den mest underbara pizza på denna jord. Skulle vart snäppet bättre med hemmagjord deg med men. Nu blir det mys med popcorn och film :)

Sjuk


Nu har jag vart sjuk i två dar o sovit heela tiden. Hjälper immunförsvaret bäst. Men just nu vill jag bara att det ska vara fredag så  jag kan vara med min Cian och mysa. Vi har vart ifrån varann så länge nu så nu vill jag bara vara i hans famn och inte tänka på någonting.
En liten hälsning med kärlek till Mormor i himlen.
18 år

Äntligen klar !


Nu är det jag har hållt på med hela sommaren klar !! Jag är så nöjd, känner att det här är nog det bästa jag har gjort hittills :) Men bilder kommer senare :) Ha´re !

Utgång med systrarna


Gårdagen var jättekul och vi hade en jättetrevlig kväll. Vi började kvällen med att göra supergod middag :) sedan snackade vi och fixade osss så länge så vi tog inte en taxi förrän halv tolv. Men det var en bra tid att gå till krogen för då var det lite mer folk där. En riktigt lyckad kväll!! Tack systrar :)
(Som ni ser hann vi inte ta bilder på oss alla, men ni får en bild på mig)

Spakväll


Igår var vi ner till stan och hade en Spakväll med Maria och barnen, eller mest Fille eftersom Calle inte var sugen på att måla naglar precis. Vi hade en supermysig kväll med många skratt. Ikväll blir det mys med systrarna med mat först hos Ida och sen fixar vi oss snygga för utgång. Kommer upp bilder på hur snygga vi blev :)

Bättre sent än aldrig


Min Inis Oirr målning som jag gjorde efter första besöket i Ireland.  Blev helt förälskad i ön och kan inte vänta tills man kommer tillbaka dit.
Målad med Akvarell.

Vålarö


Mamma och jag tog en tur ner till havet idag. Fast det var blåsigt och kyligt var det hur mysigt som helst. Jag älskar verkligen havet och kommer missa möjligheten att gå ner till vattnet.

Nyklippt igen !


Så här blev resultatet efter försök två. Jag blev riktigt nöjd!!

New Jeans


Detta är mina nya jeans !! Köpte båda för 500 kr :) Riktigt kap tycker jag!

Back in town for a while


Idag har varit en underbar dag i Eskilstuna. Här känns det fortfarande som sommar !! Cian och jag var och handlade lite grejer till lägenheten idag. Vi var och åt på Royal Oak och till maten delade vi på en magners, som fick mig att längta tillbaka till underbara Ireland! När vi sen var o shoppade köpte vi oss en brandsläckare ( Så nu kan man sova lugnt) lite gardiner och nya sängkläder, men de var tyvärr skitfula så vi ska lämna tillbaka dem imorgon. Sedan hittade jag spersnygga jeans för en bra slant! Bilder kommer upp senare :) Ha`re !

Jumpsuit


Idag tog jag och Emelie en sväng ner på stan efter jobbet. Jag ville hitta en tub-bh som var svart med spets och det hittade jag !! plus en mysig jumpsuit, allt för 200 kr :)

Quinoa


Quinoa med lax i ugn :) mums!! Fick den goda lunchen innan man drog till Padrones och sitter nu o kollar  på man c mot Man u !!

Regnig Söndag


Började dagen med en seg start i sängen med Cian. Vi låg o pratade en lång stund innan vi gick upp. Det är förmodligen sista gången han kommer o hälsar på i Nyköping, för nu har fotbollen kickat igång och han ska börja träna det laget jag går i på tisdag. Så jag får åka o hälsa på honom i Eskilstuna nästa gång. Bilden är från lördagen då vi tog en kort visit i kyrkan o tände ett ljus för Mormor och G.Mormor.

Festivaldagarna


Vi tog oss en tripp in till stan iallafall och jag hade en jättretrevlig dag med familjen Johansson. Kollade lite på knallar o såg tåget. Kom hem till torpet igen och skulle sätta på en film (King´s Speech) men vi hade ingen ork så det blev bara att mysa o prata i sängen :)

Mår fortfarande dåligt


Jag har inte förbättras i magen på en vecka nu, och jag har testat Laktos men det blir inte bättre och jag tror inte på att det är Laktos heller. Jag är nästan helt säker på att det är magkatarr som jag har haft förut. Jag har börjat ätit medicin, men ingen verkan ger det :( Hoppas man klarar av att gå på festdagarna ikväll iallafall.

New Look


Är riktigt nöjd med mitt hår!! Första gången jag har gått ifrån frisören med ett leende på läpparna. Kunde inte färga det dock eftersom jag har använt blondspray. Och om jag hade tonat det hade mitt hår ramlat av, så använd inte Blondspray för guds skull!!

RSS 2.0