oncontextmenu="return false"

Ireland 26-29 maj

Helgen har varit underbar, jag och Cian tog flyget till Ireland och träffade hans släkt och spelade golf, åt middag och sjöng sent in på natten. Vi var ute och gick i skogen ( som verkligen ser ut som Jurassic park-skog med branta backar!!). Och vi hittade ett fält mitt i skogen, sånt trodde jag bara var möjligt i film :) Väldigt nöjd med helgen och Cian underbara mor gav mig ett presentkort på Arnotts för 500 kronor :) Väldigt snällt av henne så jag shoppade lite dyrt puder för 350 kr och ett par Mangojeans :)

Ireland

Jaa snart är det dags igen att åka tillbaka till kära Ireland. Vi åker imorgon efter min 3D-tenta som jag hoppas kommer gå bra :) Tur att inte detta askmoln förstörde våran resa, ryanair säger att planet ska gå imoegon så hoppas på det med :) Ha det så trevligt i helgen allihopa :) Ha´re !!

Fredagskväll

Idag har jag vart och jobbat i skolan med min svan och allt FUNGERAR som det ska:) inga error !! men vill inte lägga upp några bilder förrän det är klart, så ni får vänta lite till :) Nu ska vi gå och umgås med våra vänner och sedan blir det discobowling..(det var inte igår) Ha en bra fredagskväll allihopa !! Ha´re bra :)

Ruskiga dagar

Jaa idag har jag suttit vid datan hela dagen och kört 3D. Mitt slutprojekt är att modellera en Knölsvan :) Hoppas solen kommer tillbaka snart börjar bli trött på regn och rusk. Stay positive!! Ha det bra sålänge :)

Shabby chic

Så fort gick det och det var superkul :) Ganska mycket jobb med att göra det slitet men vi la ner blod svett tårar och pengar i denna. ( Men den är mycket mer värd nu än den var tidigare iallafall) !!

Secondhand

Hejsan gott folk :) Idag har varit en riktigt bra dag, jag och Cian gick spontant in i secondhandbutiken på hörnet och hittade oss en jättefin sängram+gavel och ett gammalt skåp/skrivbord (ett sånt gammaldags skåp som man öppnar med en horisontell lucka) som jag sen ska måla vitt och få en känsla av shabby chic. Jag är jättesugen att börja och har redan vart och handlat färg och penslar. Nu är det bara att njuta kvällen med lite grillning med trevligt folk, Hoppas ni får en bra kväll :) Ha´re !!

Mysmiddag vid vattnet

Vi tog en cykeltyr ner till vattnet och åt jättegoda mackor, hemmagjord potatissallad och hemmapressad citronjuice. Allt gjort av Cian :) lite sällskap fick vi också.

Mysig brunch på balkongen


Boeing 747 Modellerad i 3D Studio Max


Trädgroda


New bikini


Valborg

Dagen började med att jag och min älskade Cian tog tåget till Västerås med goa vänner och senare på kvällen blev det Grill med Cians marinerade kycklingfileér med en hemmagjord potatissallad och tzatsiki :)

Under kvällen fick man träffa nya trevliga personer och allt slutade med gitarrspelande och sång :) En väldigt lyckad Valborg, hoppas ni hade en trevlig valborg !!

RSS 2.0